Aromatouch massage

Massage bij Yoga & Thee

Met Essentiële oliën Op woensdagochtend.
Locatie Fit Leidsche Rijn, Musicalllaan 13c in Utrecht

De AromaTouch™ massage is een zeer bijzondere massagetechniek die is ontwikkeld door Dr. David Hill een vooraanstaand expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën.

Wat is de AromaTouch™ Techniek? dōTERRA’s AromaTouch™ techniek is een techniek om dōTERRA’s essentiële oliën toe te passen. Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten (uw ingewanden) van de rug tot aan de voeten. De toepassing heeft als doel het zenuwstelsel van het lichaam te helpen in evenwicht te brengen. Het is een zachte manier van masseren, niet het harde kneedwerk. De essentiële oliën doen zijn werk.
Door de stressfactoren waar velen onder ons in het dagelijks leven mee te maken hebben, kunnen we een mentale en/of fysieke disbalans ervaren. Naast de vele voordelen die een massage in het algemeen met zich meebrengt, onderscheidt de AromaTouch™ Massage zich voornamelijk door de zachte aanraking met de verschillende oliën die ieder een eigen uitwerking hebben. Met name de toepassing met de verschillende oliën heeft als doel het zenuwstelsel te helpen om de balans van het lichaam te herstellen.

Wat kan de AromaTouch™ Techniek voor u doen? De massage bevat vier stappen: stress vermindering, versterken van uw immuunsysteem, ontstekingen in uw lichaam verminderen en het verbeteren van de communicatie tussen weefsel en organen via het zenuwstelsel (homeostase). Bij elk van de bovengenoemde stappen worden 2 essentiële oliën gebruikt. Door de aromatische geuren die vrijkomen van de essentiële oliën van dōTERRA zult u tijdens de massage merken dat het werkt voor lichaam en geest. U wordt gemasseerd op uw rug en voeten, de massage duurt 45/60 minuten en is zeer ontspannend.


Kosten: € 60,--

Aanmelden doe je via een e-mail naar info@yogaenthee.nl

Interesse?

Ben je beniewd of het iets voor je is of heb je een vraag? Neem dan contact op.
Het is altijd mogelijk om een proefles te volgen.

Contact

Loading...